top of page

Dantapura t’ofereix un nou concepte d’antenció odontontològica especialitzada. Ens avala un equip amb més de 20 anys d’experiència a Catalunya per a oferir-te els millors tractaments amb la máxima garantia. Una bona gestió és el secret que ens permeten, a més, oferir-te els millors preus. No hi ha trucs: els avantatges profesionals i econòmics que aconsegueix el nostre centre ens permeten oferir la millor qualitat al preu més competitiu.

10 bons motius per visitar-nos:

 

PRIMERA VISITA + HIGIENE DENTAL GRATUÏTES.

 

ACCÉS A TOTES LES ESPECIALITATS.

 

NOVES TÈCNIQUES DE TRACTAMENT SENSE DOLOR. 

 

SERVEI D’URGÈNCIES. ATENCIÓ IMMEDIATA.

 

PÀRKING GRATUÏT. BONA COMUNICACIÓ.

 

REDUCCIÓ DEL TEMPS D’ESPERA, HORARI AMPLI.

 

FINANÇAMENT A LA TEVA MIDA, 12 MESOS SENSE INTERESSOS.

 

IMPLANTS IMMEDIATS, ESTÈTICA. CANVIA EL TEU SOMRIURE EN 24 HORES.  

 

MÉS DE 10.000 IMPLANTS COL·LOCATS ENS AVALEN.

 

GARANTIA DE QUALITAT.

Preus

Gaudeix d’un servei de màxima qualitat al seu preu just, ni baix preu, ni preu excessiu paga el preu just per un servei de màxima qualitat.

Tenim totes les opcions de tractament i facilitats de pagament per adaptar-nos a les teves necessitats.

Garantia de Qualitat

Dantapura realitza una aposta clara per la qualitat per aquest motiu et podem oferir una garantia completa en els nostres tractaments.

Informa’t dels seus avantatges.

L’abast d’aquesta garantia està en funció del tipus de tractament contractat pel pacient i de les característiques individuals de cadascun dels mateixos.

avantguarda tecnologica
Avantguarda tecnologica

 

El nostre centre disposa de laboratoris equipats amb la tecnologia més avançada, la finalitat de la qual és dissenyar, fabricar i controlar la qualitat de les nostres pròtesis i peces dentals.

 

La tecnologia de la nostra clínica i els nostres procediments exclusius de disseny i fabricació ens permeten oferir un servei únic en qualitat i temps de resposta. Valorem la seva salut i el seu temps.

bottom of page